Prodej, pronájem bytu, domu, nemovitosti, reality, v Plzni, energie - Energeticka poradna - realitní kancelář Plzeň -

Nové bydlení: Prostor pro úspory energie


Koupili jste nový dům nebo si pronajali byt? Ať už nemovitost patří do vašeho vlastnictví či nikoli, jedno je jisté - platby za energie vás neminou. Víte o tom, že nemusíte platit vysoké účty za elektřinu nebo plyn? Podívejte se, jak optimalizovat náklady za energie!


Trh s elektřinou i plynem je již nějakou dobu liberalizovaný. Jinak řečeno - energii nemusíte nakupovat dražšího dodavatele, pokud ji můžete pořídit levněji. Je ale otázkou, jakého levného dodavatele si vybrat - na trhu je jich celá řada, navíc si někteří z nich neudělali zrovna dobré jméno.

Změnou dodavatele ušetříte tisíce korun

„Dodavatele elektřiny nebo plynu je vhodné vybírat nejen podle úspory, ale také bychom se měli podívat do obchodních podmínek a zjistit, zda v nich nejsou nějaké chytáky, například v podobě aktivačního poplatku," uvedla analytička Michaela Vinšová z EnergetickéPoradny.cz, která poskytuje poradenství v oblasti změna dodavatele.


„V současné době působí na trhu více než třicet dodavatelů, kteří prodávají elektřina a plyn za různou cenu. Například domácnost, která vytápí plynem, ušetří změnou dodavatele kolem 10 000 korun. Domácnost v bytě, která elektřinu používá k napájení běžných spotřebičů, může ušetřit až 1 000 korun," sdělila Jana Poncarová z EnergetickéPoradny.cz


Jestliže i vy zvažujete výběr nového dodavatele a chcete snížit své náklady na bydlení, není nic snazšího, než kontaktovat odbornice z EnergetickéPoradny.cz. Do dvou dnů dostanete zpracované výpočty na míru, které jsou určené pouze pro vás, a zjistíte, jaký dodavatel má nejvýhodnější nabídku. „Kromě toho procházíme obchodní podmínky nebo podmínky pro přidělení tarifu. Nestane se vám tak, že podepíšete nevýhodnou smlouvu. Doporučujeme pouze osvědčené a prověřené dodavatele," doplnila Vinšová.

EnergetickáPoradna.cz

• Bezplatné konzultace a poradenství při výběru dodavatele elektřiny nebo plynu
• Analýzy ceny elektřiny nebo plynu na míru pro domácnosti a firmy
• Nezávislé a individuální výpočty
• Poradenství v oblasti úspor za energie
• Více na http://www.energetickaporadna.cz/

Kde inzerujeme?