Prodej rodinného domu s možností podnikání, Město Touškov

Evidenční číslo: 4
Typ: Řadový
Adresa: Dolní náměstí, Město Touškov, Plzeň-sever
Cena: 3 400 000Kč
Poznámka k ceně: cena včetně provize i právních služeb
3 400 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný zajímavý cihlový dům v historickém centru Města Touškov. Město Touškov je město v okrese Plzeň-sever v Plzeňském kraji, zhruba deset kilometrů západně od Plzně. Ve městě žije 2186 obyvatel. Historické jádro města je městskou památkovou zónou. Na jihu podél města teče řeka Mže.
Objekt je určený ke kompletní rekonstrukci a je vhodný pro bydlení spojeném s podnikáním. Jedná se o patrový z menší části podsklepený dům s půdním prostorem vhodným pro vestavbu dalších pokojů. Na rovinatém oploceném pozemku jsou okrasné dřeviny.
Tento objekt využívá vlastní studnu s dostatkem vody a u domu je i přípojka z obecního vodovodního řádu. Kanalizace je svedena do septiku, u domu je možno se napojit na hlavní kanalizační řád. Plynová přípojka je na hranici pozemku a je možné se na ni napojit. Nyní je vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů.
Vnitřní dispozici tvoří v přízemní části vstupní průjed a 4 přízemní místnosti. V horní části je bytová jednotka 3+1 s WC, koupelnou a prosklenou lodžií. Nabízený objekt se nachází na velmi pěkném a zajímavém místě na náměstí a je vhodný ke zřízení kavárny, restaurace, rychlému občerstvení a podobně.
V obci je veškerá základní občanská vybavenost a dopravní dostupnost. Dům je možné financovat hypotečním úvěrem nebo úvěrem ze stavebního spoření, které pro vás rádi zdarma vyřídíme v kterékoliv bance. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si prohlídku na níže uvedeném tel. čísle. PENB-G

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Dolní náměstí, Město Touškov, Plzeň-sever
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 100m2
Plocha zahrady: 300m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Inženýrské sítě

400V

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak

Vybavenost v okolí

Pošta, Úřady, Školka, Škola, Kompletní síť obchodů a služeb

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Máte otázku?

Kde inzerujeme?