Reference od klientů

Musím pochválit paní makléřku, Romanu Schläferovou, za její služby..Vše proběhlo podle představ na profesionální úrovni.

Martin Hrach

 

S paní Schläferovou byla radost spolupracovat na vyřízení všech náležitostí nájmu bytu.
Bude mi potěšením, pokud nastane možnost spolupracovat i v budoucnosti.
Ještě jednou děkuji!

Nejlepší realitní makléř. Zařizujeme pokoje pro naše japonské zaměstnance, takže můžu ohodnotit realitního agenta dobře.
Samozřejmě doporučuji. Byl bych rád, kdybych s paní Schläfrovou mohl v budoucnu dále spolupracovat. Její metoda byla upřímná, soucitná a dobře provedená. Děkuji za pomoc. Těším se na práci s Vámi. (přeloženo google překladač)

Petr Stejskal

 

Vždy profesionální přístup a byt pronajatý ve velice krátké době.

Jan Sedláček

 

Oceňuji ochotu a podporu paní Schläferové. Její přístup je profesionální, z čehož těží nejen majitelé nemovitostí, ale také potenciální nájemci.

Marek Kříž
 

Za mě a za manžela můžu jenom doporučit , úžasné jednání skvělí přístup , profesionální přístup . Velká spokojenost. Děkujeme

Martina Martináková
 

Vážená paní Schläferová,

dovoluji si Vám touto cestou poděkovat za perfektní spolupráci při zajišťování nájemce pro mnou nabízený byt k pronájmu.Jednání bylo veskrze profesionální, účelné a rychlé, navíc vedené v cizím jazyce. Určitě doporučuji tuto realitní kancelář a konkrétně její spolumajitelku, paní Romanu Schläferovou všem, kdo mají zájem o pomoc s realitami.

Ještě jednou velké díky.

Jílek

 

Realitku mohu pouze doporučit. Paní Schläferová nám pomohla velmi cennými radami a to zcela zdarma a nezištně. Proto bych ji chtěl poděkovat alespoň touto cestou. Pokud budu v budoucnu potřebovat služby realitního makléře, už nemusím hledat.

Pert Šik

 

Služeb paní Schläferové jsem využila několikrát a mám jen ty nejlepší zkušenosti. Prostřednictvím její RK jsem pronajala několik bytů a vždy jsem mohla hodnotit stoprocentní profesionální a konstruktivní přístup. Nebyl problém, který nebyl řešitelný a chtěla bych vyzdvihnout i lidský přístup, který v dnešní společnosti tolik chybí.

Alena Šeflová

 

S realitkou "Realitní makléři Plzeň" jsme byli spokojeni na 1000%, veliká ochota při řešení jakéhokoliv problému, vstřícnost a organizace samotných prohlídek byla super. Paní Schläferová a p. Maršík je profesionální dvojce, která splňovala všechny naše představy o realitce, veškerá administrace šla přes jejich kancelář, my jsme pouze podepsali smlouvu. HESLO: I realitní kancelář může být slušná - naplnili do posledního písmene. Vřele doporučujeme. Děkujeme.

Eva Fárová


Spolupracu s realitnou kancelariou hodnotim pozitivne.
Po vzajomnej dohode na kupe nehnutelnosti nastala koronavirova krize, kedy nebolo mozne cestovat. Vsetko prebehlo vramci moznosti danej situacie.
Cely proces vzhladom k okolnostiam nebol rychly, za co ale ziadna so zucastnenych stran nemohla. O to viac vyzdvihujem trpezlivost vsetkych zucastnenych stran. Komunikacia predavajuci - RK - kupujuci bola sprostredkovana na vysokej a profesionalnej urovni.Profesionalita bola sprevadzana s davkou ludskosti a porozumenim. Takze cely proces nebol nastaveny strojovo, ale so vzajomnym pochopenim vsetkych stran.

Petr Gonda

 

Prodávali jsme souběžně dvě nemovitosti, měli jsme z toho dost obavy, protože prodeje byly součástí rozsáhlejšího investičního plánu. Obě nemovitosti, z toho jedna byla celkem komplikovaná, se povedlo prodat velmi rychle a myslím, že i za dobré ceny. Realitka nám velmi pomohla a již tak komplikovanou situaci dobře vyřešila. Velmi oceňuji nadstandardní a operativní komunikaci, rozdělení úloh a rovné lidské chování bez "manažerského přístupu" a agresivní komunikace.

Petr Bořík

 

Musím vyzvidhnout skvělou spolupráci se spol. Realitní makléři Plzeň. Prodej proběhl naprosto bez problému, vše bylo z jejich strany zajištěno, kvalitně zpracované smlouvy, finančí prostředky přes úschovu byly uvolněny hned následující den. Nejen odbornost a zkušenost, ale navíc i milý a příjemný přístup, který dnes již není v tomto oboru samozřejmostí.

J.Z.

 

Chci Vám poděkovat za nevšední služby. Celá akce proběhla bleskovým tempem, neuměla jsem si ani představit, že je to tak možné. Velice Vaší společnosti děkuji a přeji Vám, ať se Vám v budoucnu daří tak, že lepší už to ani být nemůže!

Eliška Pavlová

 

Velmi profesionální jednání, veliká ochota řešit každý problém, rychlá komunikace a vysoká organizovanost samotného prodeje, kdybych prodával nebo kupoval tak vždy s uvedenou realitkou, vřele doporučuji a děkuji.

Petr Fára

 

Excelentní služby po všech stránkách, které mohu jednoznačně jen doporučit. Prostřednictvím této firmy jsem kupoval dva byty. V době omezení koronavirem, kdy bylo skoro všechno problém, tato firma fungovala perfektně. Většinu věcí jsme dokázali vyřešit online, co jinak nešlo, tak jsme řešili osobně... Paní Schläferová a p. Maršík jsou opravdovými profesionály, kteří své práci rozumí, jsou 100% spolehliví a pracovití. Byl jsem maximálně spokojený a mohu všem tuto firmu jedině doporučit. Děkuji za vynikající spolupráci.

Jiří Krátký

 

Oceňuji naprostou profesionalitu a skvělý přístup paní Schläferové. Skvělé služby. Ještě jednou děkuji.

Petitduo

 

Mohu všem doporučit, profesionální přístup

Sarka Farka

 

Dobrý den, moc děkuji za Vaše služby.

Hana Studená

 

Děkujeme celému kolektivu za zprostředkování prodeje bytu.

Houdkovi

Kde inzerujeme?